TALK ABOUT ME?

Tillräckligt med inlägg för en vecka nu kanske? haha nej. fan jag skriver verkligen i perioder...
här kommer iallafall en grym låt, texten är above the best


Deemah ft. Kanye West & Phil TheBeat - GOSSIP

"GOSSIP GOSSIP
***** just stop it
Everybody know I'm a motherfucking monster

He's this
He's that
All of the above
Everywhere i go people be running their mouth

He's good
He's bad
What the fuck you want?
Everytime I turn around Im doing something wrong

Talk about me?
Talk about you!
Everybody wanna know what is he gonna do

Talk about me?
Talk about you!
I dont give a fuck cuz you aint that cool!"

Every little part of me

Jag har lärt mig gilla den här låten med tiden... Tycker den är grym som fan nu! särkilt när Jay Sean sjunger, gaaaaash. Blev skit glad när jag såg att de gjort en video till låten också, awsooome;-)


my new hairstyle

Nu är mitt hår kort kort kort, och det finns ingen återvändo. Jag är iallafall super nöjd, men är fortfarande lite ovan. Jag kan nästan inte ens greppa tag om mitt hår vid nacken, så kort är det!
Meeen nu ska jag gå och mysa med min bebis, ha det fint :-)

Pluto, igår

Det blev utgång igår med Marina och Haris, även Mimmi! hade det huuur kul som helst, det va också rätt skönt att jag inte var full heller. it's so much roligare with 100% kontroll, okej 99% !;)

för övrig har jag bestämt mig för att ta en paus från krogen. man kan fan inte påstå att det är verklighet där inne, det är som en stor tjock dimma med fulla människor och falska leenden, rykten och skitsnack sprider sig snabbare än vad geparder kan springa fan. NO THANKYOU, det eländet sätter jag åt sidan nu


Guess what i've done?

På senaste tiden har jag funderat på att klippa av mig håret KORT! trött på att det ska vara så långt nu, och de blir alltid nå krångel hit och dit. fick även lite inspiration från den här låten, men inte fan har jag rakat av nåt kan jag lova!

såå idag klippte min kära mamma av mitt hår, det är axellångt. fräsht och tjockt är det. men imorn ska jag ner på stan med min kära bästis och då ska jag försöka fixa tid hos en frisör SNARAST så att det kan bli kortare. hej och hå här blir det förändringar;)


"Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på en bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dem hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

... Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
Se mig som saknad, en förlorad son"

Grab somebody drink a little more!

Måste så klart dela med mig av ny fräsh musik!!! jag gillar den som fan!


Jennifer Lopez ft. Pibull - On the floor

But it feels good

Nu har jag tränat zumba med mamsen och emina, ÅH SÅ KUL! ens dolda shakiiiga jag kommer verkligen fram haha!! för övrigt så sitter jag fast klistrad framför fritidsresor och kollar på sommarresor till Ayia Napa. Jag va där när jag va lite yngre, och stränderna är rena rama paradiset, skulle vara underbart att åka dit igen :-D

Sommar känslor

Känner mig taggad inför imorgon, ska träffa tjejerna på pyjamas party(?) haha! och sen ska vi prata om en resa till sommarn! wuhooo kuuuul :-)


Och när man väl snackar om sommarresor, vad kan vara mer passande än den här låten? Lite touch sådär!

Check check!

Har äntligen koll på livet! jag vet typ någorlunda hur min framtid ska se ut. När jag tagit studenten så kommer jag lägga plugget åt sidan ett tag, i allafall ett år. Först och främst ska jag jobba, jag ska spara så mycket pengar jag bara kan. Ska bli en riktig snåljävel! Sen ska jag resa! vissa tänker kanske att det bara är en dröm, att resa över allt, uppleva saker man bara drömt om att få se. Men det är ingen dröm för mig, utan en plan! Money is the key. Viljan har jag redan. Känns skönt faktiskt, att ha planerat det.

Förhoppningsvis så kommer jag någongång under mina resor upptäcka något jag brinner för och som jag kan arbeta med i framtiden... bara jag inte slutar bakom ett skrivbord! Nu är det läggdags, gonatt!


Under the coconut tree

Är hemma från skolan idag, plugg står på schemat. Senare ska jag på träning med Emina, ska bli skönt!


Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut tree

Usher takes the tone

"Best when under pressure

one second's left I show up"


Bring it on

Det är ett nytt år och jag fortsätter i samma veva som förut! skulle egentligen vilja säga "nytt år, nytt liv", men tyvärr så finns ju skolan som jag måste gå klart först. annars hade jag nog varit i full gång med att planera jorden runt resor och en flytt ifrån denna usla stad :-)

ska väl sätta igång med plugget nu då, 5minuters pausen blev lite lång tycker jag.
Massa pussar!

RSS 2.0