poeten number uno

uppsatsen drar jag åt sidan, valde att skriva en dikt istället som jag har till uppgift att göra tills imorn. vet ni hur svårt det är att vara poetisk eller? himlen är blå rosor är röda var liksom det första jag kunde komma på haha. men fick iallafall ihop en grej, frågan är om man förstår den? fast det kanske är meningen att bara jag ska förstå, eller? suck on that!

Ett antagande utan svar
utan framtid att minnas, en dröm blir ej av
En fråga
Ett svar
Och dess frågas innebörd att bevara

the usual

japp nu hade jag tänkt att börja plugga, har en hel uppsats att skriva tills imorn, kul! nej men som man bäddar får man ligga antar jag. jahapp får väl bjuda med mig av en låt också, tror inte jag lagt ut den tidigare, bra är den;)


Usher - More(Redone mix)

Who's in the house? IM IN THE HOUSE!!!

lite förkrök hos mig först sen till w&b och sen vidare till plutooo där Chris Kaesar var, 100 spänn inträde och jag kände igen 1 låt, WHO'S IN THE HOUSE? I'M IN THE HOUSE. awesomeeeee! nåt gick snett för mig inombords igår, alkoholen kom diirrrrekt upp till huvudet redan när jag börjat dricka hemma och inte fan blev det bättre sen!! fick svårt att andas ett tag också, hmm? nästa gång blire mindre dricka. oj nu fick jag flashback!! SHIT HUR JÄVLA MKT DRICKA BJÖD JAG PÅ? herregud:'(

oj någon som fått en puss av tammie? haha!!


lite bilder från igår, fan va roligt det va! sen kom emma också vilket var sjukt kul

dagen efter

efter en riktigt lyckad kväll igår så börjar jag nu överväga att sluta dricka så jäkla mycket, jag mår skit! magen gör uppror, huvudvärk och munnen är helt vattnig.. väntar bara på att det ska komma upp antar jag -.- bilderna kommer strax hihi, tog ju med mig kameran hehe;) hade på mig min nya tröja från Monki också, älskar den!

Jag och min bebis igår

tack Disney, tack...


bara jag som blir besviken?

Mone None Nai

söndagskväll och jag har som vanligt sparat allt plugg tills sista stund, 5 grejer står på schemat!

låt jag lyssnar på just nu! Rock City - Morning Noon & Night

gonna fight for my future dream

Igår va jag på SACOmässa i stockholm med skolan, man fick typ lite hjälp på traven med att veta vad man kanske vill syssla med efter gymnasiet! gick in på ett seminarium där de berättade om att vara volontär i andra länder, men då berättade dem också om äventyrsresor man kunde göra.

Såååå nu har jag kollar runt lite, och jag har bestämt mig för att göra en äventyrsresa till Peru!!! resan är 8veckor lång och det kmr gå på 30 000, sjukt dyrt jag vet.. men ska fixa ett jobb och kämpa så in i helvete! varenda öre kommer vara värd upplevelsen! Har aldrig någonsin varit så säker på vad jag vill göra i framtiden. i'm so fucking happy!


Hur vackert ser det inte ut att vara!?

för tillfället...

benjamin springer runt mig just nu, tror han saknar mig lite.. han har typ slickat bort allt min smink i hela ansiktet, sötnos!!! snart bär de av till connie på twilight maraton, FUN FUN FUN!

sushikväll med bästa tjejerna

igår träffade jag tjejerna på lite sushi kväll. ååh går inte att förklara hur goooott det va.. eller hur många portioner vi tog.. iaf connie och jag haha! jag hade det hur kul och mysigt som helst, vi måste göra sånt här oftare! tack för kvällen flickooor älskar er! nam nam nam jag vill ha meeer

here is a situation

ligger i ming säng, lite slemhosta sådär, ont i halsen, huvudet och kroppen. Mår finemang så att säga:) det tråkiga är att det inte finns ett skit att göra, inget på tv och inget intressant på facebook heller. orkar inte titta på film heller... är sugen på att baka! aja, här kommer världens bästa låt för tillfället, den e gryyyym så lyssna på den ett par gånger;)!


Enrique Iglesias ft. Ludacris - Tonight

äpplet faller inte långt från trädet

sitter i soffan nu, tänkte börja plugga lite. Mamma planerar nog detsamma, hon sitter i fotöljen next to me om man säger så, sista minuten tjejer, det är vi!;)

film påväg till mig nu hihi


nån som sett den? den verkar hur bra som helst!!!

tillbaka till det vanliga

återigen så börjar skolan igen.. vill inte! hatar att plugga, fattar inte vad som är grejen med att råplugga bara för att få ett betyg liksom. man borde få betyg på något annat sätt, typ genom att man faktiskt försöker att lära sig eller hur mkt man anstränger sig osv.. sen hatar jag skolan av en annan orsak ocksååå, like seriously kill me. pinsamt pinsamt pinsamt, kan krogen vara en liten ledtråd? fan alltså

jag imorse :)

fuck sundays and all the damn homeworks

rubriken säger allt. så ska väl sätta igång med att plugga nu då...
bild från i somras, sakna allt de där, värme, spänning, glädje.. ni vet!

true story

the ones that makes you laugh the most are also the ones that makes you cry the most
aldrig tänkt på det.. men det är fan sant

gårdagen hos Vickan!

@vickans place! hade det super kul med alla flickorna, oturligt nog så blev jag inte jätte påverkad av alkoholen... jag va klar i huvudet en stor del av kvällen buhu, skärp dig tammie haha.. lite suddigt ska det ändå det va;)

bruno mars baby



ny låt ♥ bruno mars - never say you can't (inte bästa kvalite på ljudet..)

slut på det roliga

har haft ett riktigt bra höstlov, de bästa någonsin tror jag..! menmen allt de goda har väl ett slut:) igår hade vi lite förfest hos vickan, och firade henne lite i efterskott haha! sen drog vi till silk och kolla på byz, totalt överskattat. idag ska jag andas ut och ta det lilla lugna hihi. tjocka mig med popcorn och kolla film. hare gött

saknar värme!!!!!!!!!

onödigt inlägg? ah fast nä

Rihanna ft Eminem - love the way you lie (part 2) Hittar inte en fungerande låt på youtube menmen hihi. ska spela harpan nu. So long!!!

who's counting?

hello! vad händer då? jo igår blev det utgång, och några från PH kom till silk! johannes lin och emelie, skit kul va det, johannes va fan skit fin i verkligheten och snäääällll!!! vickan mötte sin drömprins tror jag haha. idag mår min kropp sämst, men imorn då jävlar kör vi igen, firande för vickan först, sen BYZ, karatefylla killen;) fan för ett tag sen va minnesluckor rätt roliga, typ spännnande haha, men just nu har jag typ ångest för vad fan jag kan ha hittat på.... USH. från och med på lördag ska jag inte dricka på 2 veckor, nu räcker deeet

vickan johannes och jag! wohuuuu

RSS 2.0