doomsday?

jahapp den "efterlängtade" dagen är här;-) det skulle bli bio och god mat till kvällen med några flickor men det blir ej av. så vad ska man hitta på? istället för att dra på sig finkläder så kommer jag nog dra på mig träningskläderna och gå på ett zumba pass, kanske bättre det än att sitta hemma och deppa med geléhjärtan och choklad? eller att deppa är iförsig fel ordval, man kanske ska fira istället..? att man är 100% free? jo, det är faktiskt någonting att fira!

väntar på morgondagen

har spenderat hela helgen med min kära bästis Emma, det blev en lugn fredag och en "vild" lördag... nja okej vi skippar vild, det va inte direkt värsta draget på krogen igår. Men skapligt kul var det, en kväll jag inte kommer glömma iallafall haha.


några veckor gammal bild då det var vår i luften och man kunde gå ute med skinnjackor

Lite nervöst

Hallå hallå!:-) jag är lite halvt nervös just nu, ska på informations träff för ett jobb snart, och det är liksom första gången jag gör nåt sånt så det känns.. nytt! Och Herre, hjälp mig med skolan! Jag har glömt hur man pluggar... har prov imorn och jag kan nog 1% av allt man ska kunna. Det får jag ta när jag kommer hem(inatt alltså, hehe).


en bild från gårdagen

Det blir inte bättre nu

Kan egentligen bara säga att min dag har varit hur underbar som helst, drog till Hälla med familjen. Vi tog en lunch på IKEA haha, så jäkla gott. Sen har jag också köpt ett par nya hörluuurar! Jag är världslycklig just nu!!! Nu måste jag dra, ska träna lite combat med Emina;-)

Girls can do it too

Har precis tittat på filmen Eat Prat Love, herrejösses, jag både skrattade och grät. rekommenderar den verkligen, och man blir verkligen inspirerad! nej nu ska jag torka mitt blöta bröst haha, helt kladdigt av tårar..

nu blev jag också suuuuper glad, på fredag ska jag hem till Sammy i Stockholm! ÅÅÅH MYS! Nu kommer jag nog somna med ett brett leende på läpparna.


Ciara - Love's funny (magisk, lugn och fantastisk låt)

What's wrong with the world, mama?

När vissa saker händer så märker man verkligen vilka falska personers man har runt omkring sig. Vad är det för fel på människor som bara klampar ner på andra, snackar skit om andra och lägger ner så jävla mycket tid på en person som den EGENTLIGEN inte känner? Ja, vafan är problemet? Mår den inte dåligt? Är den så osäker och liten att den måste bry sig om alla andra, och alla misstag eller liknande som någon gör? Märker den inte att när något dåligt händer den, så är det straff för alla dåliga gärninga den egentligen gör? Så tänker i alla fall jag, och så tycker jag att fler borde tänka. Tänk om himmel och helvetet fanns; då kanske man borde tänka på vart man egentligen vill hamna.

Alla handlingar får konsekvenser, bra och dåliga. Det kanske inte händer på en gång, men någon dag kommer man märka att man sitter där i skiten, ensam. Det borde du tänka på

crazy sound



Akon ft. Clinton Sparks - Unless we fucking

ALANYA, BOKAT!

Det är sjukt att jag faktiskt glömmer, resan till Alanya är äääntligen bokad!!! Emina, Vickan, Linda och jag blir det! Så den 8e augusti åker vi till Alanya, i två hela veckor! det blir att festa järnet och att sola, njuta, äta, åka på äventur, bada osv. WOHOOOOOO


efterlängtad helg

Kör på en hemma-mysar-helg idag, känns verkligen uppskattat!Så för tillfället sitter jag uppkurad i sängen med ett varmt och skönt täcke över mig, och med en stor popcorn skål bredvid. Vettefan om det låter mys, men det kan jag lova er att det är.

Det var en stor dag idag förresten! Bästa Emina va träningsledare på Zumban idag för första gången, och gissa om Connie och jag va nervösa för hennes skull? När hon började passet blev det nästan så att man började gråta av glädje... vår lilla fågel tog sitt första steg ur boet och flög liksom. bra jämförelse? haha. det gick i alla fall huuur bra som helst :-)


Så klart jag tog kort på schemat! haha om 10 år ska vi fanemig komma ihåg den här dagen

rätt värdelösa bilder från mobilen, Emina och jag i omklädningsrummet, fräsha

Köpte en ear cuff(?)! Den kostade 30 spänn haha, super kul för hade kollat på en liknande på en hemsida fast då kostade den 100+. borde förresten söka in  på topmodel för att mitt öra är så jäkla snyggt..

Lite sådär på morgonen

Godmorgon!:-) har precis hoppat ut ur duschen, och så här är reslutatet på mitt självtorkade hår... omg IT'S SO FLUFFY!!!! katastrof. måste verkligen platta det haha ser ut som elvis/svamp. för övrigt lyssnar jag på gamla godingar och strax måste jag göra klart en läxa som jag struntade i igår. life is great, ha en fin dag!

nån mer än jag som trodde att det va slut på vintern förresten? kul att det börja snöa igen, helvete.

bang bang bang

älskar låten! har haft den på mobilen ett tag och gillar den bara ännu mer ju mer jag lyssnar på den. Musikvideon gör den bara ännu bättre!!!   ps. Höj volymen!

livet på den ljusa sidan

hej hej hej och åter hej. livet leker helt enkelt just nu, allt känns så mycket lättare när det är ljust ute och särkilt men några +grader mer eller mindre, eller hur? Jag har i alla fall börjat få ont i halsen, antingen pga. att jag använt skinnjacka i några dagar, eller för att pappsen är sjukling... esh det är värt det!

Imorn kommer en 2veckors resa till Alanya förhoppningsvis att bokas! vafan wake up nu Tamara! dina drömmar om att få åka utomlands med tjejerna is becoming reality! det känns sjukt overkligt :-D

juste jag tror jag ska skaffa ett par hörlurar. har på mig syrrans nya just nu, och vet ni hur grymt ljudet är eller? låtar som jag har hört massa gånger förut har helt plötsligt GRYMMASTE basen! och det gillar jag;-)


RSS 2.0