"BLING" ON PHONE

tjenare! va på stan idag med saaaknade Marina! och gissa vad jag hittade?! bling till mobilen:D ååh skit fint juu, sjukt fint med en mobil som glittrar. right?(a) haha det kanske bara e jag som tycker det;) tänkte att jag skulle klistra på lite glitter på hela baksidan av mobilen, very säxy. Det blev ett impulsköp;) efter en timmes kletande med superlim så märkte jag FAN jag har för lite bling.. uhh irriterande! det räckte bara halvvägs.. men aja imorron för jag fixa till det sista, nu ska iaf moi sleep. gonatt :)


INK

Jag måste jag skynda mig lite nu, börjar snart skolan. visade sig att jag börjar tio över 1 istället, inget att klaga över direkt haha;) nu måste jag torka mina tårar för har nyss kollat på filmen Ink , riktigt annorlunda, vettefan om den kan rekommenderas men den fick mig iallafall att börja gråta, hehe trevligt trevligt. have a nice day!

WATCH



Jag såg nyss en tjej som la ut en bild på en ny inköpt klocka med en sån här testbild-urtavla, första tanken va "fan va snygg!" sen kom jag på att jag har en liknande :D hitta den nyss, längst ner i en låda! NICE SOM FAN. men nu ska jag sova, skönt imorn med sovmorgon tills kl 11.30. natti natti

OUR





CAN'T MOVE

God deamn idag pumpade jag och Connie hååårt på bodypump-pass! min rygg och mina ben behöver akuthjälp, huhh kan inte röra dem alls:( annars, rätt skön dag, stannade hemma pga kylan HE-HE lucky me! just nu borde jag fanemig plugga men nope(!) det blir film istället! Sherlock Holmes hihi;) pusspuss have a nice evening

MYS


snart ska jag ner på stan en snabbis, träffa alexandra och vi ska ta en liten fika, riktigt mysigt! efter det tar jag bussen till älskling :) nu måste jag städa mitt rum lite(mycket) så mami och papi blir happy när dom kommer hem och ser ett skinande rent rum, hehe.. ciao!

NO FANTASY

Är helt själv hemma, resten av familjen är på en middag.. ångrar nu att jag inte följde med, är fan skit hungrig och jag har ingen fantasi när det gäller matlagning :( ska ta och värma några bullar och göra en macka buhu poor me..

om några timmar ska jag dra till min bebe, längtar så in i helvete. men nu ska jag fixa lite food, pussar

VÅR JACKA



haha fin jämnförelse va? blev usel bild med mobilen:)


va på stan idag med söta Marina! hittade en skit fin jacka, den va riktigt annorlunda, vilket även gjorde den grymt snygg! 500 spänn dock, frågan är om den är värd pengarna..?

FAVORIT

Favoritlåt för tillfället, so damn good!




RSS 2.0