smiling like a baby girl

har världens störstaste leende just nu! i am so damn lucky. familjen kom hem idag, vickan är också hemma (WOHOOO!!!), och vi ska träffas imorn, är skit glad :D och sen camping någon gång inom 1 vecka, + ska följa med connie och några fler till göteborg! jag är typ överdrivet lycklig

gammal bild på mig! härligt att barn inte skäms för att visa sig nakna

having fun

idag har jag varit på stan med marina, tanken var att jag skulle shoppa men det va hon som blev några hundralappar fattigare.. vi åkte sen hem till mig åt god mat och lyssnade på gamla godingar (me love marinas spotify), och så har vi dansat till den här! bästa workouten EVER, fyfan vilka minnen den ger en

home alone, again


familjen har dragit bort igen för några dagar, rätt skönt faktiskt. finns inte så mycket att göra, funderar på att hyra film, beror på om jag orkar spendera pengar på det hehe, snååål! shit längtar tills på onsdag då vickan kommer hem och tills på söndag då efterlängtade emmaaaa återvänder från danmark!!!

det finns en gräns då man slutar anstränga sig


So 2009


I miss you like a fat kid on a diet misses cake

låter rätt rimligt eller hur? fan vill bort från västerås nu, göteborg be closer please

humöret på topp

så jävla glaaad! kollade runt på tågresor ner till göteborg, and guess what? typ 250 spänn framochtillbaka! alexandra och jag är jävlit pååå om man säger så! om vi inte har någonstans att sova över natten, esh vi kan ha det kul ändå;) + det ska jag på shrek bion ikväll i 3D med lillsyrran, much love

cykling in the rain

idag mot kvällen blev det lite Spicy på stan med flickorna, satan så gott det va! klart så börjar det spöregna och man kunde inte flasha med sina långa ögonfransar för pappa så han kunde hämta en neej..

fräsha tjejer mitt i spöregnet! marina och jag kämpade, men vi klarade det. våra underkläder var sexigarer än någonsin;)

bilder från i måndags


flickorna hemma hos mig!

bara jag som har suddit minne av det här? dog av garv när jag såg bilden på kameran

dagen efter.. synd att man inte ser flugorna på köttet iuuuuuckkkkkkk, inte trevligt att städa

saknar dig

så äckligt skönt med att ha familjen hemma igen, slipper bry mig om allt, hooooowf relief.. imorn party party. ikväll film film med popcorn, Day & knight hoppas den e goodie.

Ne Yo - My star  (min nya favvo love song)

ett stort grattis till världens bästa mamma


myspys

iförrgår kom elin connie och vickan hem till mig, vi åt och pratade hela natten lång, jätte mysigt hade vi det! sen kom alcolhol med i bilden, tror minsann elin och jag blev lite påverkade. igår mådde jag inte så bra om man säger så..

haha connie, har inget minne av den här bilden!!!!

dj got us falling in love again

underbart väder, bara gå ut och sola. ikväll mys med tjejerna!
Usher ft. Pitbull - Dj got us falling in love again

kärlek till världens snyggaste kille

Sergio Ramos, det är seriöst så där att bena typ viker sig när jag ser han. ohhhhhh så snygg. grym är han också på att spela fotboll, så utseende är inte det enda han har. helt perfekt!

I fredags..

I fredags träffades vi några hemma hos mig för att senare dra ner till powermeet, trevligt trevligt trevlans! och träffade efterlängtade Vickan också, åh glädje :D


vi bestämde oss för att göra fjortispose!
älgen blev blå när ölen var kall.. men det krävdes en hel del tålamod kan vi lova!!! haha


främling i kilt "om ni tycker den här är stor ska ni se den i ollonet"(piercingen i näsan) hahah OM jag blev chockad..

my girl

bilderna är från i torsdags med marina, igår va hon också här och tog hand om mig som inte va helt kry hehe :D

Jag mår inte bra, alls

hej dundran vilken kväll det blev igår, svepte nog i mig några groggar för mycket :( idag mår jag inte bra alls på något sett. ikväll blir det mys med marina! värmen tar kååål på mig, vill inte vill inte vill inte. ska fan ta en kalldusch nu, fan för bakfylla

Värsta dagen på länge


idag vid halv 6 tiden, alltså för ca 2 timmar sen så rymmde min kanin genom att grinden va öppen till trädgården. I panik sprang jag runt i hela området för att hitta honom men det va omöjligt. min moster kom till undsättning och hjälpte mig leta och mina grannar också. fasiken heller, helt borta, jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv. efter två hela timmars letande och när jag tillslut går in igen så sitter han bland rosorna.. JAG GRÄT SOM ETT BARN!!!!

connie och jag undrar nu ifall Gud faktiskt finns? vi bad båda till honom, och jag bad tillochmed till en vit duva som jag såg.. det kändes rätt! och det funkade

I ♡ MAGALUF

lite bilder från mallorca när ni festade i Magaluf, ME LOVE!!!! bästa feststället så jag dör

I fredags på vattendraget


vi bestämde oss för att gå på vatten i bollar, att man var påverkad gjorde hela grejen enormt mycket roligare!

har aldrig varit med om nåt så sjukt kul!! det enda man kunde höra var sitt egna skratt eka hahah

Facing it


dagen har bestått av att ha lärt mig hur man städar hemmet, haha har aldrig nånsin gjort det.. imorn frihet i 10 dagar, ska kanske gå och lägga mig snart så att jag kan vakna med att ha hemmet för mig själv;)

älskar livet

kan inte sluta att vara glad, egentligen är allt rätt perfekt.. har precis varit på mallorca, på tisdag drar föräldrarna till spanien och vädret ligger på topp.

idag har vi storhandlat tills på tisdag, maaassa nudlar och färdig mat eftersom att jag inte kan laga mat he-he;) nu ska det bli grillad mat och Shutter Island med familjen, fler bilder från mallis dyker upp när jag känner för det, puss.

RSS 2.0