@Mallorca

Kan inte beskriva med ord hur grymt bra jag och Marina har det här! Vädret ligger på topp, spriten är hälften så billigt som i Sverige, om inte tribbelt (we like very very much), ++++++++ MAGALUF! vi va där igår och vi ska dit imorn med, så nice så det går inte. 10 euro inträde, du får gå in på 5 olika klubbar, sen fram tills klockan 2 så kostar ALLA drinkar 2 euro. Living the dream;)
På flygplatsen, mer bilder kmr nog när vi kommit hem.

Myskväll med flickorna från tv2

har haft myskväll hos mig med Amanda Vickan och Emina! massa mat, vattenpipa, ostbågar, mammas bullar och skräckis;) riktigt bra kväll kan man säga, nu sover alla iförsig ska fan också ta och göra det, så gonatt!
Världens längsta ostbåge som vi hittade i påsen!!!! kanske borde söka in till Guiness rekordbok eller vafan de heter;)?

Tattoo girl foreva


Kan inte bli bättre än såhär

ligger i min säng nu, att det är sommarlov har jag inte fattat än. fattar det väl på tisdag när jag drar till Mallorca med Marina i 2 veckor;) vad händer annars då? packar för kung och fosterland, e typ klar med allt haha och på tvn är det VM, Argentina - Nigeria. Livet leker;)

" VI HAR BARA ETT ÅR KVAR, ETT ÅR KVAR, ETT ÅR KVAR! "

Bilder från i torsdags på avslutningen! först förfest hos Amanda, sen vidare till Frida där det blev klassfest. riktigt lyckad kväll blev det!! vi har bara ett år kvar ett år kvar ett år kvar;)


Volantär

är inte helt säker, men kom på det häromdan. tror jag vill bli sån här volantär, dra till Afrika i typ ett halvår och hjälpa behövande människor där. tänk vilken upplevelse..? bara dra ifrån allt ett tag, lära känna nya människor, hjälpa till, se nya kulturer, och få en erfarenhet för livet. inte direkt för att det skulle vara lätt, och jag skulle inte tjäna ett enda öre. men ändå.. jag e fan taggad


Nu är det över

skönt, kom till skolan idag, bytte 3 meningar med läraren i ett så kallat "prov" oooch fick ett G i slutbetyg. hur nice är inte det;) nu e pluggandet slut tills ett tag framöver!
sen var jag på löga med tjejerna, tittade på junitrofén. senare klippning (jag dör..), men det blev inte alls så kort, skit skönt! vi har köpt hem chai thé också, har skummat mjölk och allt hemma. köket e katastrof, men det blev bra reslutat iallafall. ciao

sekunderna före

ska gå och lägga mig, är helt rastlös. hellre sova och drömma sweetdreams än att kolla på en lysande skärm.

skrattar fortfarande åt det emma sa igår
"2009, det var ändå ett tag sen"
"länge sen? det va fan förra året?"
"tammie det är 2011...?" (tror att jag e dum i huvet haha)
"du måste skoja med mig? det e fan 2010 nu! 2011 är NÄSTA år!?"
..tyst på andra sidan luren "fuck.."

Livet leker, snart

"rå"pluggar just nu, typ.. ibland dyker facebook upp på skärmen, men det är okej;) jämför liberalism med folkpartiet, roligt va? dunkar sönder techno låtar för det e det ända man inte kan sjunga med till, bättre fokus liksom. imorn klockan 10 så är det prov på detta, muntligt också, lite synd faktiskt, då kan jag inte kolla fusk lappen och skriva av haha.. sen efter provet imorn, då minsann e jag fri från plugget 4ever;) tills skolan börjar iförsig, men det är ett tag tillsdess. puss

COUNTDOWN



  • 3 dagar kvar till skolavslutning
  • 8 dagar kvar till Mallorca med Marina i två veckor(!!!!!!)
  • sen när jag kommit hem är det 6 dagar kvar, och då e jag hemma själv i 9 dagar. WOOOOOOOOOOOH

WEEK-END

är helt off när de gäller att skriva här, eller helt enkelt överhuvud taget. borde fan plugga nu, har en sista grej att göra så jag får G i samhäll, döööö skola.




bilderna är från helgen, hade mys på löga med tjejerna! rätt kul, har aldrig riktigt tänk på varför det heter "weekend", week-end, slutet av veckan. rolig att veta tycker jag hahah;)

RSS 2.0